A Coruña con los 5 sentidos

Coruñako produktu gastronomikoen aurkezpena eta dastaketa

Presentación y degustación de los productos gastronómicos de A Coruña

Maiatzak 6, asteartea
Martes, 6 de mayo
Zaldiaran Jatetxea
Vitoria-Gasteiz, Álava
Restaurante Zaldiaran
Vitoria-Gasteiz, Álava
13:30etan
A las 13:30h
Javier Freijeirok eta Moncho Bargok parte hartuko dute,
Pracer Zalaeta (A Coruña) jatetxeko sukaldariek
Con la participación de los cocineros Javier Freijeiro y Moncho Bargo del restaurante Pracer Zalaeta de A Coruña.
Profesionalek bakarrik sartu ahal izango dute.

Gonbidapena behar da (edukiera mugatua)
Bertaratzea baieztatu behar da:
Acceso restringido a profesionales.

Asistencia por invitación (aforo limitado)
Imprescindible confirmar asistencia en: